The Ultimate Guide To su kaçağı tespit

Wiki Article

Dürüst işinin ehli thirty yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Bu cihazlar, duvarların arkasındaki su birikintilerini veya gizli borulardaki sızıntıları tespit etmede oldukça etkilidir.

Su kaçağı meydana geldiğinde kendi imkanlarınızla kaçağın olup olmama durumuna bakmak istiyorsanız; su saati yöntemini kullanabilirsiniz.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Su kaçak tespiti yapmak için işlem yapılan bağlantılar alt kata su sızması olmadığından emin olmak için kontrol edilmelidir.

Soru : İki gündür alt kat komşum bizim mutfaktan kendisine su aktığını söylüyor dün öğleden sonra evde yoktuk yine akmış dolayısıyla bizden olmadığını düşünüyoruz ancak biz evde olup mutfakta su kullandığımız zaman su daha çAlright akıyor bende bugün inip baktım lavabonun alt kısmını kırdım biraz kuru nereden olabilir en hızlı nasıl bulabiliriz su kaçağını.Kolay gelsin.

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için 3-five tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu su kaçağı tespit konuda gardenımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak su kaçağı tespiti eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan su kaçağı tespiti damlama yapıyor ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Mutfağımızın pis su giderinden alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm su tesisatçısı tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

BirçAlright kişi evinin su tesisatında sürekli su kaçağı meydana su tesisatçısı geldiği için, bu durum karşısında çaresiz kalmaktadır. Şayet su tesisatı borularınız mavi renkli plastik boru veya demir boru ise su tesisatınızı komple yeniletmeniz en doğrusudur.

Bu tarz tadilatlarda firmamızın onarım ekipleri görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

Report this wiki page